rovcanin_i_kheri_usce

Miljan Rovčanin obećava nokaut u duelu sa Kheriem

 

Srpski bokser Miljan Rovčanin, član Bali Balkan Boksinga u Hali sportova u Novom Beogradu boksovaće drugi meč u karijeri. Njegova borba biće predborba Nikoli Stevanoviću koji brani IBF Interkontinentalni pojas. Ring će biti postavljen u petak 18. maja u Hali sportova u Novom Beogradu.

Protivnik Rovčaninu biće Mbaruku Kheri bokser iz Tanzanije koji iza sebe ima 19 mečeva i to 12 pobeda (11KO) i sedam poraza (6KO). Poslednja dva meča Kheri je izgubio nokautom i to 24. aprila prošle godine od Vitalija Rusala (KO u 1. rundi) i 19. novembra u meču za WBC prvaka Azije nokautom u trećoj rundi od Rodiona Pastukha.

Povezana vest:  Bokserska revija u čast Vidoje Sjekloće u Budvi

-Video sam svog protivnika danas i mogu da ga pobedim. Bokser iz Tanzanije ima lep skor od 12 pobeda ali ću ja zabeležiti drugu pobedu a on će morati da upiše osmi poraz. Ja ću boksovati svoj stil i radiću ono što mi budu rekli iz ugla ali sam siguran u pobedu – rekao je Rovčanin.

Povezana vest:  MEČ ZA WBC CISBB, Petar Živković u Rusiji stigao do WBC pojasa

Bilo je planirano da Rovčanin boksuje sa Hrvatom Ivanom matekom koji ima skor od dva meča (pobeda i poraz) ali je Stručni štab Bali Balkan Boksinga odlučio da se Rovčanin susretne u ringu sa iskusnim bokserom iz Tanzanije.