stefan_stevanovic_hala_18_maj_2012

VEČE PROFI BOKSA U HALI SPORTOVA

U uvodnim mečevima sigurni Rovčanin, Žižić, Stevanović i Spasojević

 

Završene su uvodne borbe u Hali sportova u Novom Beogradu. Pod svodovima hale pobede su postigli Miljan Rovčanin koji je ostvario drugu pobedu u profi karijeri a pobeđen je neugodni bokser iz Tanzanije Mbaruku Kher koji ima 19 mečeva u karijeri.

Crnogorski bokser Mićko Žižić na poene je slavio, posdle šest rundi, u duelu Sa Rumunom Mugurel Sebeom (60:54) dok je Vladimir Spasojević prekidom u prvoj rundi pobedio Slovaka Josefa Savijusa. Brat Nikole Stevanovića – Stefan uspešno se vratio na ring posle povrede ramena koju je zadobio pre godinu dana.

Povezana vest:  Dodik posetio boksere Srbije na Jahorini

Stefan Šuger Stevanović deklasirao je Slovaka Vladimira Tazika i  to nokautom u drugoj rundi. Kao uvodna borba bio je meč za IBF prvaka East/West Europe u super srednoj kategoriji. Sastali su se Uensal Arik iz Nemačke i Benson Mwakyembe iz Kenije. Meč je bio planiran da traje 12 rundi ali je završen u drugoj jer je trener boksera iz Kenije bacio peškir.

Povezana vest:  BOKSERI ČIPA SPREMNI ZA MEČ, Poznati protivnici Kostiću i Stevanoviću

U 23 časa trebalo bi da počne meč Nikole Stevanovića i Ayoba Nevzija. Podsećanja radi Nikola Džoni Stevanović brani pojas u IBF verziji Inter kontinentalnog  prvaka.

PHOTO: ataimages.rs

miljan_rovcanin_hala_18_maj_2012