sipi_drenovak_i_nole

Miodrag Milić: Novak Đoković je neverovatan, beskrajno pozitivan!

 

drenovak_i_noleOstao je dan do početka Olimpijskih igara u Londonu a u olimpijskom selu okupljaju se najbolji sportisti planete. U sredu je podignuta zastava Srbije uz intoniranje himne a to je bila prilika da se na jednom mestu nađu svi srpski sportisti.

Svi su delovali kao velika srećna porodica i iskoristili su da se slikaju sa drugovima iz tima Srbije. Naravno, najveća “pomama” bila je za srpskim teniserima NovakomĐokovićem, Tipsarevićem, Troickim, Zimonjićem i Anom Ivanović. Kao što zna da boksuje srpski as Aleksandar Drenovak i trener reprezentacije u boksu Miodrag Milić imali su prilike da se ovekoveče druženje u selu sa ostalim srpskim takmičarima ali i da popričaju sa Novakom Đokovićem.

Povezana vest:  Ukrajinski državni vrh ponosan "veličanstenim uspehom velikog Klička"

-Podizanjem naše zastave ovde u olimpijskom selu smo i zvanično postali učesnici 30-tih Olimpijskih igara ovde u Londonu.Svečanoj ceremoniji prisustvovali su svi naši takmičari koji su doputovali u London a rvači, tekvondoisti,veslači..dolaze kasnije, a ono što je najinteresantnije je to da je pored vaterpolista, odbojkaša, odbojkašica, rukometaša, strelaca, stonotenisera, biciklista i nas boksera bila prisutna i kompletna teniska selekcija, predvođena najboljim sportistom sveta za prošlu godinu i sigurno najboljim sportistom Srbije svih vremena Novakom Đokovicem – rekao je Miodrag Milić.

Susret sa najpoznatijim srpskim sportistom svakome oduzima dah.

-Prvi utisci posle susreta sa njim su zaista jedinstveni i potpuno neverovatni. On koji je zaista u selu bio nešto posebno, neko oko koga su se gurali i utrkivali ne bi li napravili fotografiju sa njim, je u stvari jedan sasvim običan, neverovatno prijatan momak, beskrajno pozitivna osoba…Nije mu bilo ni malo teško da udovolji gotovo svakom. Porazgovara sa svakim, a takvih je danas ovde bilo sigurno preko hiljadu. Potpuno je jasno i za mene potpuno razumljiva odluka da on ne bude smešten u olimpijskom selu sa ostalim sportistima, jer ne bi imao bukvalno ni sekundu vremena za predah…Uz njega su bili naravno i Ana Ivanović, Tipsarević, Troicki, Nenad Zimonjić…koji su isto kao i on odlični, ali onu harizmu koju ima Novak Đoković, ne verujem da poseduje bilo koji sportista trenutno na Svetu – veli Milić.

Povezana vest:  Pulev optužio Klička da je lažirao povredu

O samom selu popularni Šipi je rekao.

-Inače, atmosfera u selu, pa samim tim i u našem timu je vrlo pozitivna, družimo se i zaista dišemo kao jedna velika i složna porodica. Uz kvalitet, koji ovi momci i devojke poseduju, uz dobre fizičke pripreme kroz koje su tokom pripremnog perioda prošli, ova dobra atmosfera može da bude i dodatni razlog da ovde u Londonu napravimo bolji, mnogo bolji rezultat nego pre četiri godine u Pekingu – rekao je na kraju Milić.

Povezana vest:  BOKSERSKI SAVEZ SRBIJE KAZNIO NIKOLU MAGOVCA

drenovak_nole_janko_viktor_maksimovic