nenad_Stankovic_sc (1)

MEČ ZA WBO PRVAKA EVROPE U KRUZER KATEGORIJI

Nenad Stanković napada Seferija za pojas

 

Srpski bokser Nenad Neša Stanković napada pojas prvaka Evrope u WBO verziji, u kruzer kategoriji! Protivnik Stankoviću biće Nuri Seferi iz Albanije koji je poslednji meč imao 7. jula u Švajcarskoj i pobedio. Stankovića očekuje teška borba ali je momak iz Beograda stigao do cilja, do meča za prtestižnu titulu prvaka Evrope.

Povezana vest:  REZULTATI ČETVRTFINALA 49. „BEOGRADSKOG POBEDNIKA”, U polufinalu petorica Orlova

Prema rečima Stankovića ugovor je potpisan a finansijska konstrukcija je ostala tajna. Ipak, Stanković najavljuje da će rutinski pobediti Seferija, pre planiranih 12 rundi, a da mu je sledeći protivnik Marko Huk, takođe bokser iz naših krajeva.

-Meč je na programu 6. oktobra a boksovaću sa Nurijem Seferijem u Skoplju za pojas prvaka Evrope u WBO verziji. Do sada niko nije osvojio taj pojas i prvi ću koji će se boriti za WBO pojas u kruzer katregoriji. Posle meča u Skoplju, a siguran sam da ću ga pobediti, u sred Skoplja. Naravno, poznato da je Seferi Albanac a u bivšoj Jugoslovenskoj republici imaće veliku podršku. Posle borbe u Skoplju imam potpisan ugovor da boksujem sa Markom Hukom i to će biti moja prva odbrana pojasa prvaka Evrope – rekao je Stanković koji je siguran u pobedu nad Seferijem.

Povezana vest:  Nenad Borovcanin se aklimatizuje za predstojeći Zlatibor Boksing Najt

Iako je ova vest pala kao „Grom iz vedra neba“ Stankovića u subotu uveče (15. septembra) u Hali Pionir očekuje i debi u MMA borbi. Naime, Stanković će u subotu uveče raditi ultimat fajt borbu sa Otijeno Džeksonom iz Kenije a posle toga i borba u Skoplju.