MEĆAVNIK BOXING NIGHT

 

Borovčanin čeka novog protivnika

 

Nenad i EmirPavol Polakovič,češki bokser,koji je trebao da se suprostavi Nenadu Borovčaninu 26. novembra godine u okviru bokserskog spektakla „MEĆAVNIK BOXING NIGHT“,zbog navodne povrede,otkazao je meč.

-Iz češkog kampa „Eliteboxpromotion“ su nam javili da je Polakovič povređen i da odustaje od borbe. Dva dana pre toga su dobili snimke Nenadovih mečeva, a sada nam otkazuju meč, da li je stvarno povreda ili nešto drugo, sada nije ni bitno.Uzećemo u razmatranje ranije ponude koje smo dobili za Nenada iz Italije, Bosne i Hrvatske, pa će protivnik za 26. novembar biti neko od boksera iz tih zemalja. Nenad je spreman i nije ni bitno ko mu je protivnik, ako misli na vrh! – Marko Jovanović,Menadžer Balkan Box Promotion.

Povezana vest:  ODRŽAN PROMO TRENING U ZRENJANINU, Milan Piperski i drugovi održali čas boksa

„MEĆAVNIK BOXING NIGHT“ održaće se 26. novembra u Drvengradu,kod Emira Kusturice, a u glavnoj borbi boksovaće Nenad Borvčanin (20-0-0) .U ostalim borbama boksovaće Predrag Radošević protiv Ibrahima Mahmića,Vitomir Martić protiv Slobodana Lukića i Sanel Papić protiv Samida Imamovića.

Biće to nesvakidašnji spektakl, kojem će moći da prisustvuje samo 300 gledalaca, a ostali će moći u direktnom tv prenosu mečeve moći da prate preko malih ekrana, Sportk klub, RTRS, RTCG, PINK SATELIT. Tribine, scena, rasveta, efekti i ring su postavlejni u sportskoj hali „PROKLETA AVLIJA“ na Mećavniku.

Povezana vest:  Borovčanin se priprema na Zlatiboru!

Nenad Borovčanin nalazi se u karantinu u hotelu Mećavnik,gde će biti do meča:

-Nije mi bitno ime protivnika,moj cilj je da pobedjujem i udjem u prvih 15 boksera u Svetu. Ovde imam izvanredne uslove, u pauzama šetam, uživam u prirodi i koncentrišem se na meč. Očekujem da se Kusturicae vrati iz Torina gde prima nagradu SEDAM I PO, pa da mi pravi društvo na treninzima – rekao je Nenad Borovčanin.