luka_sjekloca_baka

Luka Popović: Nikola Sjekloća boksuje pod srpskom licencom!

 

Posle izjave Mije Martinovića predsednika Profi boks federacije Crne Gore da je Nikola Sjekloća bokser Crne Gore oglasio se i Luka Popović, menadžer Sjekloće. Popović je naglasio da prepucavanja nisu na mestu pred ovako važan meč.

-Nikola Sjekloća boksuje sa licencom Srpske profi boks federacije i član je Crvene zvezde Ginis. Živi u Budvi i zato je u ringu Crnogorska zastava. Sa Crnogorskom federacijom i Martinovićem imamo izuzetnu saradnju ali ova prepucavanja pre ovako važnog meča nisu na mestu. Ako pobedimo svi će nas prisvajati, a ako, ne daj Bože, izgubimo svi će nas izbegavati… Nama je sada svaka pomoć dobrodošla, a lako ćemo se slikati i ići na prijeme ako pobedimo – rekao je Popović.

Povezana vest:  Predstavljen novi trener u BSS

Popović je dodao da je sada vreme da se pomogne timu Nikole Sjekloće.

-Zato Vas molim da pomognemo Nikoli koji je jedini bokser sa ovih prostora koji je nakon Slobodana Kačara dobio priliku da boksuje u Americi i da boksuje za pojas prvaka sveta i to u najjačoj profi federaciji – WBC.

Podsećanja radi Sjekloća je boksovao za reprezentacije SFRJ pa sve do otcepljenja Crne Gore od Srbije (DZSCG) u amaterskom – olimpijskom boksu. Rođen je Nišu a živi u Budvi. Trener mu je Milivoje Bašić a od prvog meča Sjekloća je boksovao, u profi boksu, pod licencom Srpske profi boks federacije.

Povezana vest:  NOVI MEČ 29. MAJA, Borovčanin vs Očijeng!