MEĆAVNIK BOXING NIGHT

Borovčanin protiv Dadovića

didovic_je_pobjednikPosle povrede Čeha Polakovića,koji je trebao da boksuje protiv Nenada Borovčanina na Mokroj Gori,menadžeri su uzeli drugu najadekvatniju ponudu koja je bila na čekanju,pa je novi protivnik Adis Dadović iz Zenice.

Dadović je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine u boksu, a u kik boksuje bio šampion evrope i vice šampion sveta. Ovo će mu biti debi u prfi boksu.

Za razliku od Polakovića, Dadović ima umerenije izjave pred meč:

Povezana vest:  Majk Tajson održao svoju prvu predstavu u Las Vegasu

-Borovčanin je jedan od najboljih boksera u Evropi, ali ring je mesto gde padaju i najbolji. Ja se još nisam dokazao kao profesionalni bokser i ovo mi je idealna prilika! Pokušaću da mu skratim prostor u ringu i da nametnem poludistancu, moje najjače oružje. Sve će se videti u ringu.

Nenad Borovčanin neprestano trenira na Mećavniku, u društvu Vitomira Martića i Slobodana Lukića i sa optimizmom dočekuje meč.

-Dadovića poznajem kao dobrog i hrabrog borca, pravi je profesionalac i zbog toga ne smem da ga potcenim, jer je poznato da je kondiciono uvek besprekoran. Moj cilj se zna – ulazak u svetski vrh, tako da nemam milosti ni za koga. Ne želim da ga potcenjujem, boksovaću sa distance, jer je on izuzetno opasan u borbi iz bliza. Trenirao sam dugo za ovaj meč, spreman sam i psihički i fiziči, neka pobedi bolji – rekao je Nenad Borovčanin.

Povezana vest:  Pakjao u novembru ponovo u ringu

„MEĆAVNIK BOXING NIGHT“ privukao je veliku pažnju javnosti zbog parova borbi, ali ponajviše zbog prisustva slavnog svetskog režisera Emira Kusturice, koji je domaćin spektakla. On se vratio iz italije gde je primio filmsku nagradu „OSAM I PO“, jednu od mnogih u prebogatoj karijeri .Pozivnice su poslate na adrese mnogobrojnih umetničkih i sportskih velikana, ali i domaćih političara.

Povezana vest:  Borovcaninu nagrada grada Loznice!

Dogadjaj iz sportske hale „Prokleta Avlija“ moći će da prate gledaoci televizija SPORTKLUB, RTRS, RTCG i Pink Satelit.