luka baka i sjekloca atlantik siti
MEČ ZA WBC ELIMINATOR
Nikola Sjekloća sa timom stigao u Atlantik Siti
 
Ekipa bokserskog kampa Crvena zvezda – Giinis na čelu sa Nikolom Sjekloćom doputovala je u Atlantik Siti. Sjekloća će u subotu 16. februara boksovati sa Sakio Bikom u meču za WBC Eliminator. Borba je planirana da traje 12 rundi. Pored Nikole u SAD-u su Milivoje Bašić trener i Luka Popović menadžer.
-Doputovali smo u Atlentik Siti u subotu uveče a presedali smo u Frankfurtu i Filadelfiji. Put je bio naporan ali Nikola ne oseća zamor – prve su reči Luke Popovića.
Prema rečima Popovića Sjekloća se odlično oseća.
-Smešteni smo u hotelu Caesers Palace na samoj obali okeana a imamo idealne uslove za trening do početka meča. Nikola se dobro oseća. Već smo odradili dva treninga u hotelu a sa kilažom je sve u najboljem redu. Sada ima 76,8 kilograma. Sutra očekujemo predstavnike profi kampa Golden Boy sa kojima ćemo dogovoriti sve detalje meča – rekao je Popović.
Momak rodom iz Niša je u profi karijeri upisao 25 mečeva i ima isto toliko pobeda od čega je sedam završio pre vremena. Sada ga očekuje meč karijere a još jedanput je momak iz Budve bio kratak i ponovio je:
-U životnoj sam formi! Odlično sam trenirao i spreman sam za meč i pobedu, još jednu u mojoj karijeri. Ovo je nastavak uspešnog niza i siguran sam da odličan rezultat neće izostati.
Povezana vest:  Velizar Đerić podelio plakete za razvoj boksa, ATA Stars među nagrađenima