Lindex foto 2

Lindex otvara prodavnicu u Ušće Shopping centru

Švedska kompanija LINDEX predstavlja jedan od vodećih evropskih maloprodajnih lanaca, koja u svom sastavu ima preko 450 prodajnih objekata u 15 zemalja. Poslovna ideja kompanije leži u ponudi inspirativnih i za kupovinu povoljnih modnih proizvoda, namenjenih svim samosvesnim ženama koje prate modu.
Prodajni koncept kompanije LINDEX pokriva veliki dijapazon modnih proizvoda za žene i decu, kao i donji veš. U ponudi su kolekcije koje odlikuju dobro osmišljeni detalji, poslednji modni trendovi i široki asortiman koji se redovno dopunjuje novim proizvodima. Inspirativne modne kolekcije koje LINDEX prezentuje, kreirane od strane sopstvenih dizajnera, prate najnovije modne trendove i mogu se nositi u svakoj prilici.
-Danas je LINDEX jedna od vodećih modnih kompanija u Evropi. Radujemo se našoj budućoj saradnji koja će omogućiti odličan modni izbor uz vise nego povoljne cene svim ženama u Srbiji – rekao je Johan Eyram Isacson (direktor međunarodnog franšiznog sektora kompanije LINDEX).
Široki asortiman veša, visokokvalitetnih materijala i savršenih krojeva, pozicionirao je LINDEX među lidere na tržištu proizvođača donjeg veša, kako globalno, tako i kod nas.
Kao svojevrstan specijalista u segmentu donjeg veša, LINDEX nam nudi raznovrstan asortiman prigodan svakoj prilici. U prodavnici u UŠĆE Shopping centru očekuju vas komadi veša od kvalitetne čipke, finog pamuka, trendi i klasičnih krojeva. Bilo da je reč o luksuznom i modernim komadima, ili o modelima za svakodnevne prilike, pa sve do onih namenjenih sportskim aktivnostima. Naš prodajni asortiman veša obuhvata i pidžame i spavaćice, kupaće kostime, ali i čarape i helanke.
U stalnoj ponudi LINDEX veša nalaze se linije Ella M, So U i Fashion Shaping steznici, i one se iz sezone u sezonu dopunjuju trendi krojevima, aktuelnim bojama i materijalima. Osnovno za sve modele u svakoj od kolekcija je udoban kroj, kvalitetan materijal i pristupačna cena.
Ella M – predstavlja luxuz u kombinaciji sa visokim kvalitetom, dizajn sa senzualnim smislom za modu.
So U – trendi linija namenjena uglavnom mlađoj populaciji, izdvajaju je aktuelni modni noviteti po pristupačnoj ceni.
Fashion Shaping steznici – kolekcija dizajnirana da vam omogući da postignete zategnutiji i atraktivniji oblik kada je pred vama odevni predmet uskog kroja, koji prati liniju tela. Ovu kolekciju čine steznici za vas sturk, kuk, pozadinu, butane, stomak koji dodatno oblikuju vasu figuru.
Pored bogate ponude za savremenu ženu, asortiman proizvoda brenda LINDEX obuhvata i kvalitetnu i raznovrsnu ponudu dečije garderobe, i sve to naše sugrađane očekuje u Mercator Centru Beograd.
O celokupnoj ponudi brenda, predstojećim kolekcijama i modnim trendovima, bliže se informišite na lindex.com

Povezana vest:  Počeo „Antico fest" u Delta Cityju

{vsig}LINDEX_2013{/vsig}