pfredrag radosevic zlatibor pojas
Predrag Radošević: Povreda me je sprečila da pružim više 

Crnogorski bokser Predrag Radošević kazao je da mu je žao što ga je povreda rebara onemogućila da protiv Feliksa Šturma pruži mnogo više. Podsećanja radi Radošević je večeras u Dortmundu, prekidom u četvrtoj rundi, poražen od Šturma.

Ovo je bio drugi meč u Nemačkoj momku iz Crne Gore ali i najjači protivnik sa kojim se sastao u bogatoj profi karijeri. Prvu titulu, interim omladinskog prvaka sveta u WBC verziji, je osvojio 2006. kada je na poene pobedio Levana Shoniu (na poene u BiH). Potvrdio je interim pojas u Podgorici I tada je pobedio debitanta na profi ringu Manusa Bunuapaka (april 2007).
Jožef Matoksi (29,14,0) izgubio je od Radoševića na poene 2011 i tada je Peđa stigao do vacant WBC Internacional Silver titule, dok je naredne godine (12. januar 2012) pobedio Ronija Gabela za vacan IBF International titulu. Potvrda te titule stigla je pobedom nad Virgilijusom Stapulionisom u Cetinju 9.  novembra prošle godine.  
Crnogorski borac kazao je da se tokom priprema povredio, ali da je pokušao da se i povređen suprostavi bivšem svetskom šampionu.
-Žao mi je, ali nisam više mogao. Povreda je bila jača. Povredio sam se još tokom priprema, pokušao sam da se i u takvom stanju suprostavim Šturmu, ali nisam uspeo. Verovatno je, iako smo to krili, znao za povredu i od početka je forsirao udarce u telo – kazao je Radošević posle meča.
On je kazao da je Šturm pokazao svoj kvalitet, ali da on može mnogo više.
-Mogu mnogo bolje i više od onoga što sam pokazao. Žao mi što nisam bio u prilici da mu se suprostavim na pravi način. On je pokazao kvalitet, ali žao mi je što me je povreda sprečila da pokažem koliko mogu -, kazao je Radošević.
Povezana vest:  Pakjao bokser decenije u izboru američkih novinara