dragan ignjatovic
IZBORNA SKUPŠTINA BOKSERSKOG SAVEZA SRBIJE
Dragan Ignjatović i Ivan Sočo kandidati za predsednika BSS
 
Do Izborne (vanredne) skupštine Bokserskog saveza Srbije ostalo je nešto više od dve nedelje. Od najavljivanih kandidata, a bilo ih je više na spisku, za predsednika nacionalne federacije, prema potvrdi iz kancelarije BSS, slovo je spalo na dvojicu – Dragana Ignjatovića i Ivana Soču.
Izborna skupština zakazana je za 14. novembar u 14 časova u prostorijama Privredne komore Beograda.
Prema statutu BSS da bi kandidat bio kandidat za predsednika BSS mora da dobije podršku barem jednog od četiri regiona, potpisima barem trećine klubova iz tog regiona, a Ignjatović ima podršku tri dok Sočo ima podršku jednog regiona. Podacima dobijenim iz kancelarije Bokserskog saveza Srbije pravo glasa imaju predstavnici 95 klubova i četiri regiona (99).
-Stiglo je u kancelariju saveza da Ignjatović ima podršku tri regiona – Vojvodine, Beograda i Šumadije a Sočo regiona Jugoistočne Srbije. Pravo glasa imaju predstavnici 95 klubova i četiri regiona. Ukupno 99 predstavnika će doći sa punomoćjem u Privrednu komoru Beograda gde će biti izbor za predsednika a listu klubova smo zaključili 28. oktobra – rekao je Miladin Vasojević, v.d. generalnog sekretara BSS.
Povezana vest:  Radošević trenira punom parom u Bali Balkanboksingu!