kamp 1
PIONIRSKI LETNJI KAMP RSCS I RSB
Budući asovi na Košutnjaku
 
Letnji pionirski kamp u organizaciji Rvačkog saveza Centralne Srbije i Rvačkog saveza Beograda održava se na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja od 21. do 28. avgusta. Kamp broji 40 polaznika iz 15 klubova, a vode ga treneri Dalibor Bušić, dugogodišnji reprezentativac i Slobodan Sretenović šef struke Rvačkog kluba „Ljubomir Ivanović -Gedža“ iz Mladenovca.
– Poučeni veoma pozitivnim iskustvom sa prošlogodišnjeg kampa, ove godine smo angažovali iste dokazane trenere, a tehničku organizaciju podigli na još viši nivo. Rvanje u Beogradu i Centralnoj Srbiji je poslednjih godina u ekspanziji, što pokazuju i rezultati, a ovim kampom pokazujemo da mislimo na budućnost i trudimo se da naslednicima sadašnjih asova pomognemo na putu ka uspehu – rekao je Goran Kasum predsednik Rvačkog saveza Beograda koji redovno prisustvuje treninzima.   
Dalibor Bušić pokazuje veliku predanost i strpljenje u radu sa mladim takmičarima.
– Obostrano zalaganje i korektan odnos trenera i takmičara moraju da rezultiraju napretkom. Svakako mi je zadovoljstvo da svoje znanje i iskustvo prenesem na najmlađe. Biće mi veoma drago da im pomognem da neki od njih jednom dostignu i premaše moje takmičarske rezultate – zaključio je Bušić.
Povezana vest:  KVALIFIKACIONI TURNIR ZA OI U BUGARSKOJ, Aleksandar Maksimović u 1. kolu protiv Poljaka Svireka