Rvacki-savez-Srbije

Juniori doživeli tešku saobraćajnu nesreću u Mađarskoj

Kao portal ATASTARS nezvanično saznaje juniorska rvačka reprezentacija Srbije doživela je tešku saobraćajnu nesreću u Mađarskoj.

U nesreći koja se dogodila danas oko 15 časova, na 70 kilometara od granice blizu Kečkemeta, na autoputu ka Budimpešti, nastradali su članovi juniorske rvačke reprezentacije Srbije. U kombiju su se nalazili trener juniorske reprezentacije Srbije Milan Marić, koji je i vozio, i takmičari Roland Bin, Nemanja Pavlović, Keristijan Gazdag, Sebastijan Nađ i Miloš Amidžić..

Povezana vest:  SERBIA OPEN I PRVENSTVO CEN. SRBIJE, Seniori raspoloženi na Krstu

Srećom, u udesu niko nije životno ugoržen ali zbog ozbiljnijih povreda zadobijenih prilikom nesreće u bolnicu u Kečkemetu prebačen je Miloš Amidžić i odmah je operisan. Za sada nemamo informacije u kakvom se stanju nalazi.

Preostali članovi juniorkse rvačke reprezentacije Srbije intervencijom hitne pomoći i uz posredovanje članova Rvačke federacije Mađarske i njihovog predsednika Čabe Hegeduša, prebačeni su u bolnicu u Budimpešti, gde su hospitalizovani.

Povezana vest:  EP GRUZIJA, Srpski Orlovi bez medalje na EP

Juniori Srbije krenuli su u Budimpeštu na pripreme gde su trebali da treniraju sa vršnjacima Mađarske i Hrvatske za predstojeće svetsko prvenstvo.

Prema planu na put je trebalo da krene i Viktor Nemeš ali zbog povišene temperature nije se našao u kombiju.