spartak

PRVA RVAČKA LIGE POČINJE 1. OKTOBRA

Spartak brani titulu

 

Prošle godine najbolja ekipa u Prvoj rvačkoj ligi bio je Spartak iz Subotice a ove sezone će ekipa sa severa Srbije braniti trofej. Pokušaće u novoj sezoni Spartak da preotmu ulogu najboljeg kluba Proleter i Partizan kao timovi koji imaju afiniteta ka pobedničkom postolju ali će se u igru ubaciti i uvek neugodna ekipa Sente i Potisja, mada, ne bi trebalo da se zaboravi ni uloga kragujevačkog Radničkog koji uvek može da pomrsi račune!

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, PREDSEDNIKA FILA, RAFAEL MARTINETI, Nema promene pravila rvanja

Iako je prošle godine Mladenovac trebalo da ispadne iz elitnog takmičenja, kao klub sa najmanje bodova,  ekipa je ostala. Od ove godine Prva rvačka liga imaće 10 klubova, za razliku od prošle kada je bilo osam tako das u novi članovi PRLS – Partizan iz Tomaševca i Radnički Sombor.

Takmičenje u novoj sezoni počinje 1. oktobra I za sada je sigurno da će debitant u elitnom takmičenju Partizan iz Tomaševca morati da sačeka novi datum izlaska na strunjaču jer je Radnički iz Beograda, koji je domaćin Partizanu, ujedno organizator svetskog prvenstva u greplingu koje je na program od 28. septembra do 1. oktobra.

Povezana vest:  SP MAĐARSKA 2013, Aleksandar Maksimović se bori za bronzu

I kolo

1. Potisje (KA) – 10. Spartak (SU)

2. Radnički (KG) – 9. Partizan (BG)

3. Senta (SE) – 8. Proleter (ZR)

4. Radnički (BG) – 7. Partizan (Tomaševac)

5. LJ.I. Gedža (ML) – 6. Radnički (SO)