reprezentacija_kosutnjak_januar

PRIPREME RVAČA ZA EP 2012

Srpski Orlovi se okupili na Košutnjaku

 

Najbolji srpski seniori u grčko rimskom stilu okupili su se u ponedeljak ujutru na Košutnjaku, u hotelu Trim gde su nastavili pripreme za predstojeća takmičenja. Naime, Orlove u narednom period očekuje evropsko prvenstvo u martu u Beogradu kao I tri kvalifikaciona turnira za Olimpijske igre u Londonu ove godine.

Povezana vest:  90 GODINA RK RADNIČKI, Promocija monografije Krstaša

Na spisku se nalaze Davor Štefanek, Aleksandar Maksimović, Petar Balo, Goran Bulatović, Dejan Franjković i Miloš Spasić dok je trener ekipi Sreta Damjanović.

-Nastavljamo započeto. Bili smo na Kopaoniku u decembru a sada ćemo biti na Košutnjaku do 19. januara. Ima dosta da se radi ali mislim da će momci ispuniti zacrtano – rekao je Sreta Damjanović, trener reprezentacije.

Povezana vest:  SP UZBEKISTAN 2014, Nemeš izgubio na startu, Štefanek i Balo sledeći

Reprezentacija Srbije biće na Košutnjaku do 19. januara pa slede dva dana odmora dok 21. januara rvači imaju zakazan kontrolni Šampionat gde će nastupati po šestorica najbolji u svakoj od sedam težinskih kategorija.

Orlovi posle toga putuju za Bugarsku a tamo će nastupiti na međunarodnom rvačkom turniru Nikola Petrov koji je na programu od 3. do 5. februara u Varni. Reprezentacija zatim ostaje 10 dana na pripremama sa reprezentacijom Bugarske i posle toga pakuju kofere i sele se u Mađarsku.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Rvačice slobodnog stila treniraju bez selektora Frgića

Na Košutnjaku se, pored najboljih senior Srbije u grčko rimskom stilu nalaze i seniori iz klubova kao i najbolji kadeti Srbije.

PHOTO: ataimages.rs

reprezentacija_sen_i_kad_januar