partizan_rvanje_rusija_2012

PARTIZAN OTPUTOVAO NA TURNIR „VLADIMIR ČEBOKSAROV“

Petorica crno belih za čast!

 

Rvači crno-belih otputovali su danas u Tjumen, gde će učestvovati na 18. po redu turniru „Nagrada Vladimira Čeboksarova“. Partizan će konkurentima da se suprotstavi sa pet rvača – Magom Bogatirovim (60), Aleksandrom Maksimovićem (66), Goranom Bulatovićem (84), Nikolom Kneževićem (96) i Milošem Spasićem (120).

Povezana vest:  Lalović: Rvanju predstoji teška borba za olimpijski status

– U poslednjih 10-15 godina Partizan ne preskače turnire u Rusiji, u ovom perioiodu. U drugom delu godine retke su provere. Očekuje nas jak međunarodni turnir, sa učešćem 10 do 15 reprezentacija, pre svega zemalja nekadašnjeg Sovjetskog saveza, plus Mađarska. Konkurencija je izuzetna – objašnjava direktor Partizana, Rajko Baltić.

Sutra je merenje i žreb za kategorije do 66, 84 i 120kg, dok prekosutra predstavnici ovih kategorija izlaze na strunjaču. Ostali će da se oprobaju 20. oktobra.

Povezana vest:  Bronzani olimpijac, Zurabi Datunašvili doputovao u Srbiju

– Ovaj turnir će da nam pomogne da podignemo formu pred plej-of, gde očekujem da osvojimo titulu. Dodatno će da nas motivišu novčane nagrade, koje je organizator obezbedio za pobednike svih kategorija – rekao je Goran Bulatović.