radnicki 90 godina
„SRBIJA OPEN I TROFEJ BEOGRADA”
Radnički – Jedna porodica
 
Rvački klub Radnički organizuje „Srbija open” za juniore i kadete, „Trofej Beograda” za kadete, dok će šlag na torti da bude proslava 90 godina rvanja na Crvenom krstu i sve to u subotu.
– Nalazimo se pred izuzetno značajnim jubilejom, 90 godina RK Radnički. Proslavljamo ga međunarodnim turnirom, na kome će pored Srbije da učestvuju Švedska, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, BiH, tradicija duga 90 godina. Nastojimo da damo doprinos za iskorenjivanje nasilja u sportu. Zahvaljujem svima koji su doprineli da se ovo takmičenje održi – poručio je predsednik Organizacionog odbora, Nebojša Vujović.
Eliminacione borbe na turniru „Srbija open” i „Trofej Beograda” počinju u 11 časova i, zjaedno sa repasažima, traju do 17. U 18 je predviđeno svečano otvaranje, posle koga slede finala, dok u 20 počinje proslava „90 godina RK Radnički”.
– Ako zaboravimo našu prošlost, zaboravićemo i našu budućnost… Radnički nikoga ne zaboravlja. Preko 700 imena obrađeno je u knjizi povodom 90 godina kluba. Radnički je više od prijatelja, više od porodice – poručio je Mladen Kecman, alfa i omega „krstaša”.
Uprava Radničkog sve je brojnija.
– Tokom godina polako smo uključili ljude koji su iz svih svera, iz politike, biznisa, predsedništva i polako grabimo da napravimo neke bolje rezultate u narednom periodu – poručio je predsednik RK Radnički Dragan Šebulov.
Gradski sekretarijat za sport podržao je manifestaciju Radničkog.
– Kada vidim sportske radnike, obradujem se i drago mi je da jedan klub sa tako svetlom tradicijom ima takav „ansambl”. Nadam se da će svi takmičari koji dođu da unaprede nivo kvaliteta – poručio je Dragan Ćirić iz Gradskog sekretarijata za sport.
radnicki 90 trio
Povezana vest:  Dvojica Orlova na Podobnom