Vladimir Putin
Nenad Lalović se sastao sa Vladimirom Putinom u Sočiju
 
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin i predsednik Međunarodne Rvačke Federacije Nenad Lalović sastali su se u Sočiju. Sastanku su prisustvovali i Vitaly Mutko, Ministar sporta Ruske Federacije i Mikhail Mamiashvili, predsednik Rvačke Federacije Rusije.
-Na sastanku je Nenad Lalović izložio preduzete mere u cilju ostanka rvačkog sporta u porodici olimpijskih sportova, a Vladimir Putin je istakao punu podršku Ruske Federacije u tom pravcu. Zajednički zaključak, sa ovog sastanka, je da rvanje potpuno zaslužuje da ima svoje mesto u okviru olimpijskih igara uz podršku iz celog sveta- stoji u saopštenju Rvačkog saveza Srbije.
-Podsećanja radi, Lalović je od izbora na mesto prvog čoveka Međunarodne Rvačke Federacije u stalnim kontaktima sa predstavnicima svih nacionalnih federacija oko vraćanja rvanja na mesto koje mu pripada. U našoj zemlji, Lalović najveću podršku ima od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Olimpijskog komiteta Srbije, Sportskog saveza Srbije, Rvačkog saveza Srbije i svih drugih relevantnih institucija.
Povezana vest:  GREPLING, Pripreme srpskih boraca za SP u Beogradu