bojan mijatov sel
PRVA RVAČKA LIGA
Mijatov: Odbranićemo titulu, osvajamo 13 pehar
 
Rvači Proletera kreću u novi pohod ka titulu u Prvoj rvačkoj ligi Srbije. Ovoga puta crveno beli iz Zrenjanina žele da stignu do 13 trofeja u nacionalnom šampionatu a prvi strateg kluba Bojan Mijatov je zadovoljan pojačanjima za ovu sezonu mada napominje da svi u klubu imaju udela u stvaranju kluba i ekipe za ovu sezonu.
U tim su došla braća Nemeš – Viktor i Mate kao i Dejan Franjković.
-Uzeli smo braću Nemeš – Viktora i Matea i Dejana Franjkovića koji su nam popunili kategorije. Davor Štefanek je otišao da rve nemačku ligu i samim tim nema pravo da nastuapa u srpskoj ligi a iz prvog tima su izašli Goran Fijat, Đorđe Miolski i ja tako da smo morali da se pojačamo. Ekipa je spremna. Svi momci su u treningu, oni su svi reprezentativci i mislim da će biti dobro ove sezone – rekao je Bojan Mijatov, trener Proletera.
Da li će Proleter odbraniti titulu?
-Još uvek je rano za prognoze jer prvo kolo počinje u subotu ali se iskreno nadam da ćemo odbranimo titulu jer imamo potencijala, na papiru, da to uradimo. Ekipa je motivisana, spremna i najvažnije je da su svi zdravi. Ipak, glavni konkurenti za osvajanje titule, pored Proletera biće još Spartak i Partizan tako da sam siguran da će takmičenje biti neizvesno do kraja.
Prvi meč je odložen zbog obaveza većine čelnika Proletera na veteranskom prvenstvu a naredni meč Proleter ima sa Novim Sadom u Zrenjaninu.
-Sa Novim Sadom rvemo sledećeg vikenda, u subotu. Gledao sam njihov sastav. Imaju tim za plej of i dobra je to ekipa ali sam siguran da ćemo ih pobediti. U stvari, svi timovi u ligi su se dobro spremili za takmičenje i svko može da se nađe u plej ofu a u nokaut sistemu se nikada ne zna. Ostaje da se dogovorimo kada ćemo da rvemo meč sa somborskim Radničkim. Mislim da će ovaj Šampionat biti zanimljiv i da će biti pun iznenađenja.
Povezana vest:  PRVA RVAČKA LIGA SRBIJE, Partizan, Proleter i Spartak sigurni