nadj sabolc
PRVA RVAČKA LIGA
Proleter i Partizan sigurni, ko ide u Plej of?!
 
Sve je manje mečeva do Plej ofa Prve rvačke lige Srbije i ostaje da se vidi ko će biti učesnici. Od devet kola odrvana su četiri i za sada su sigurne ekipe Proletera i Partizana.
Branilac titule Proleter je trenutno drugi na tabeli sa mečom manje ali u tri kola imaju maksimalni učinak dok crno beli iz Humske 1 su prvi sa tri pobede i porazom od Spartaka. Plavo beli sa severa Srbije neočekivano su u subotu izgubili od Novog Sada a imaju poraz i od Proletera. U prvom kolu savladali su Partizan tako da je do plej ofa “sve moguće”. U igri za četiri najbolje ekipe su još Potisje, Novi Sad, Radničk iz Sombora i Spartak. Ipak, Radnički iz Kragujevca je tim sa kojim nikada “nisi načisto”. Rvali su sa Proleterom i Partizanom, od njih izgubili tako da im ostaje borba za nadigravanje i eventualni ulazak u Plej of.
Ovogodišnji debitant u elitnom takmičenju Vitez iz Šapca iz četiri meča ima isto toliko poraza a u subotu nisu imali ni ekipu da izvedu u duelu sa Radničkim iz Sombora. Ekipa sa Crvenog krsta ima pobedu (Vitez) i dva poraza ali ostaje da se vidi kako će Stanko Bogdan, trener ekipe “upakovati” tim do kraja takmičenja i da li će momci imati snage da dobiju još neki meč do kraja ligaškog takmičenja.
 
TABELA
Partizan (Beograd) 10
Proleter 9 (-1 meč manje)
Potisje 8
Radnički (Sombor) 7 (-1)
Novi Sad 7
Radnički (Beograd) 5
Radnički (Kragujevac) 5
Spartak (Subotica) 5
Vitez (Šabac) 4
Povezana vest:  Japanki zlato do 48 kilograma