pitulic sefer par pot
PRVA RVAČKA LIGA
Danas derbi – Proleter dočekuje Partizan, meč odluke za Partizan!
 
U Zrenjaninu će se danas održati zaostali meč osmog kola Prve rvačke lige u kome Proleter dočekuje beogradski Partizan u 19 časova u hali Medison. Ovaj duel je odložen zbog obaveza na ino sceni oba kluba. Naime, rvači Partizana putovali su u Rusiju na turnir dok je selektor i trener Proletera Bojan Mijatov vodio ekipu na završni Gran pri u Azerbejdžan.
Trener Proletera Bojan Mijatov krije spisak tima, naravno, ali je naglasio da kod njega nema kalkulacija.
-Proleter će izaći u punom sastavu jer želimo bez poraza da uđemo u Plej of, a znamo da i Partizanu ta borba znači. Neka pobedi ko je bolji iako znam da su u nezgodnoj situaciji i da im naredna dva meča, odnosno pobede obezbeđuju plasman u Plej of – rekao je Mijatov.
Ekipa Partizana ne bi smela da izgubi naredna dva meča od Proletera i Novog Sada (danas od 19,00 i u subotu od 18,00) jer automatski gube pravo ulaska u Plej of. Naime, ako crno beli izgube današnji duel a pobede “Novi Sad” ulaze u krug sa tri tima koji imaju isti broj bodova a pored tima iz Humske 1 to su još Spartak i somborski Radnički ali su to dva tima od kojih su crno beli izgubili tako da će večerašnji duel biti ključan za pulene trenera Boška Kecmana.
TABELA
Proleter 21 (-1)
Novi Sad 19
Radnički (Sombor) 15
Spartak 15
Partizan 14 (-1)
Potisje 13
Radnički (Beograd) 12
Radnički (Kragujevac) 9
Vitez 7
Povezana vest:  POSLE EP ZA KADETE U BARU, Crno bele “bebe” Živanović i Erski nove rvačke zvezde