sebastian_vetel_1

Fetel: Pobedu posvećujem svim majkama, uključujući moju baku

Novu dominantnu pobedu ostvario je svetski prvak Sebastian Fetel na nedeljnoj Velikoj nagradi Turske, četvrtoj trci sezone u Formulu 1.

Nemački vozač Red Bula je startovao s prvog mesta, a njegova pobeda, treća ove sezone ni u jednom trenutku nije bila ugrožena.

-Jasno je da sam presrećan. Od starta do cilja je sve bilo savršeno, nemoguće je zamisliti bolju trku. Kao što sam to uradio i nakon kvalifikacija, i sada ovu pobedu, povodom Majčina dana, želim posvetiti svim majkama, uključujući i moju baku – poručio je Fetel.

Povezana vest:  Fetel posle pobede u Belgiji korak bliži novoj tituli

-Ključan je danas bio moj vrlo dobar start. Bilo je važno odmah pobeći ostalim vozačima Celo sam vreme praktično imao osam, devet sekundi prednosti zahvaljujući sjajnoj strategiji. Nakon što sam u petak na treningu razbio bolid, ovo je bio pravi odgovor. Zahvaljujem svima u ekipi što su proveli dodatne sate na popravci automobila. Start u sezonu je dobar, ali još je puno do kraja. Prošle smo se sezone mogli uveriti kako se stvari brzo mogu promeniti. Idemo korak po korak – dodao je vodeći vozač ukupnog poretka.

Povezana vest:  ŽAK VILNEV ODUŠEVLJEN VOŽNJAMA BATONA