KONCERTI NA VN AUSTRALIJE

Simpl Majnds na Albert Parku

Simple_MindsVikend u kome se vozi Velika nagrada Australije na stazi Albert Park u Melburnu, od 26. do 28. marta, biće bogatiji za koncerte legendarne grupe Simpl Majnds iz Škotske i jedne od najpopularnijih australijskih rok grupa Pauderfinger.

Koncerti, koji su besplatni za sve koji imaju ulaznice za trku, samo su nastavak sličnih događaja na VN Australije poput koncerata grupe Kis i Hu 2007. i 2009.

Povezana vest:  FORMULA 1, Timovi F1 očekuju odlaganje trke u Bahreinu

Veoma smo uzbuđeni zbog koncerta na trci Formule 1 i nadamo se da će mnogo fanova iz Australije doći da uživaju u spektaklu. Čuli smo odlične stvari o koncertima grupa Kis i Hu proteklih godina. Doći u Australiju i biti deo Velike Nagrade je sjajno – oduševljen je pevač Simplmajndsa DŽim Ker.

Istog raspoloženja je i pevač domaćeg Pauderfingera Bernard Faning:

Povezana vest:  FORMULA 1, Dajmler preuzeo potpunu kontrolu nad Merecedosom u F1

Velika nagrada Australije je fantastičan događaj i jedva čekamo da budemo deo svega toga.

Pauderfinger, čiji je poslednji album „Zlatno pravilo” došao do platinastog tiraža, održaće koncert u subotu uveče, dok će Simpl Majnds koji od osnivanja 1979. imaju više od 40 miliona prodatih albuma širom sveta nastupiti u nedelju uveče posle trke.

Povezana vest:  FORMULA 1, Meklaren u februaru u Herezu predstavlja novi bolid

Međutim, to neće biti jedino u muzičkoj ponudi na Albert Parku. Tokom vikenda će biti održan i muzički festival „Sajdtrek”, dok će himnu Australije pred trku u nedelju otpevati australijsko-italijanska pevačica Gabrijela Ćilmi.