sebastian_vetel_1Fetel: Moramo raditi napornije

Aktuelni svetski prvak u Formuli 1 Sebastijan Fetel nije uspeo i u desetoj ovosezonskoj trci završiti na prvom ili drugom mestu. Četvrto mesto na Velikoj nagradi Nemačke na Nirburgringu njegov je najslabiji plasman.

-Mislim da je četvrto mesto bio verovatno moj maksimum danas, što nije zadovoljavajuće, ali moramo to prihvatiti i krenuti dalje. Čini se da su MekLaren i Ferari sve brži i brži, pa moramo raditi napornije na našem bolidu i popraviti ga da bi se vratili na podijum i možda na sam vrh – rekao je Fetel.

Povezana vest:  FORMULA 1, Fetelu pol-pozicija na stazi u Valensiji

-Naravno da me četvrto mesto ne može zadovoljiti, ali moramo prihvatiti da su drugi danas bili brži od nas. Kao što sam rekao, nisam srećan, ali se moram vratiti bolji drugog puta. MekLaren je puno radio i popravio svoj bolid. Celog vikenda nisam bio pravi i nikad nisam dohvatio ritam Marka Vebera. Mučio sam se da držim ritam već nakon tri ili četiri kruga – dodao je nemački vozač koji u ukupnom poretku vozača i dalje ima velikih 77 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Vebera.

Povezana vest:  Raikonen pobedio u Ostinu, nastavlja se borba za šampionsku titulu