mark_veber_3

VN SINGAPURA

Veber uvredio novinara pa se izvinio

 

-Je…. drkadžijo – promrmljao je novinaru koji ga je intervjuisao uoči prvoga slobodnog treninga na Velikoj nagradi Singapura australijski pilot u Formuli 1 Mark Veber.

Izgubio je 35-godišnji vozač Red Bula živce pošto je novinar insistirao da mu odgovori koliko se oseća neuspešnim pošto se i ove sezone pokazao slabijim od timskog kolege Sebastiana Vetela, koji u nedelju u Singapuru može teorijski da obrani prošlogodišnji debitantski trofej.

Povezana vest:  FIFA zabranila Rozbergu da nosi kacigu sa peharom Mundijala

-Šta ću da učinim ako Vetel osigura titulu? Mislim da ću morati da se obesim – rekao je najpre cinično Australijanac, da bi francuskog novinara vulgarno opsovao pošto je ovaj nastavio da ga pita o Vetelovoj dominaciji.

Posle nekoliko trenutaka Veber je, uvidevši grešku, došao nazad pred Francuzov mikrofon, izvinio se i potom odgovorio reporteru na pitanje:

Povezana vest:  VN KANADA, Fetel kreće prvi ispred dva Ferarija

-Treba mi godina poput prošle. Moram Sebastiana češće da pobeđujem na kvalifikacionim treninzima, kretati u trke pre njega i potom nastojati da profitiram dobrom taktikom ulazaka u boks. Kada su svi ti uslovi ispunjeni, vozač je daleko bliže svom cilju – rekao je na kraju Veber.