logosgp2

OŠTAR TON STEFAN GP

Srbi ruše sanjare iz SAD

 

Nastavlja se borba srpskog tima Stefan GP da obezbedi učešće u šampionatu 2010., naročito posle glasina koje su poslednjih dana kružile.

O čemu se zapravo radi? Po kuloarima Fomule 1 šuškalo se o tome da srpska ekipa nije uopšte poslala kontejnere sa opremom u Bahrein kako je ranije objavila. Da bi se predupredila sva dalja nagađanja na tu temu Stefan GP je kopije papira za transport iz kojih se vidi da su kontejneri zaista poslati u Bahrein, objavio na svom sajtu.

Povezana vest:  FIA neće pokrenuti postupak povodom incidenta u Maleziji

U timskom saopštenju za medije, takođe je kritikovana činjenica, da uprkos tome što USF1 ima problema sa budžetom i nema još uvek bolid, postoji mogućnost da Stefan GP ipak ne dobije zvaničnu pozivnicu.

Ukoliko ne dobijemo šansu da se takmičimo u Bahreinu i u trenutku kada se neke od potvrđenih ekipa ne pojave na stazi, neko će biti u problemu dok nam bude objašnjavao šta nam se dogodilo – navedeno je u saopštenju Stefan GP – a.

Povezana vest:  Hamilton pobedio u trci za Veliku nagradu Velike Britanije

U nastavku saopštenja tim Zorana Stefanovića nije propustio priliku da „objasni neke stvari” američkom timu USF1, koji još uvek čeka dozvolu za propuštanje nekoliko trka u predstojećoj sezoni.

Sanjari iz SAD moraće da objasne svoje postupke jer namerno Formulu 1 čine slabijom svojim snovima o savršenom svetu i bajkama o uspehu. A uspeh ne dolazi kroz priču, već kroz naporan rad i puno petlje – dodaje se u saopštenju srpske ekipe.