babic vojvodina

Babić: Nećemo kalkulisati, nadam se finalu

Trener Vojvodine Branko Babić rekao je danas da očekuje zanimljivu revanš utakmicu sa Spartakom u polufinalu Kupa Srbije i dodao da se nada prolazu u finale.
U prvoj utakmici Vojvodina je u Novom Sadu pobedila sa 1:0, ali trener novosadskog tima najavljuje da neće braniti minimalnu prednost.
-Pred nama je duel sa Spartakom i po radu na treninzima vidim da su igrači željni da izbore pravo da igraju u finalu. Spartak je jako borbena i čvrsta ekipa. Naš odgovor na te kvalitete rivala moraće da budu disciplina i veliki motiv, ali verujem da ćemo ostvariti cilj. Očekujem nervoznu utakmicu zbog značaja rezultata, ali nadam se da ćemo se na kraju radovati – rekao je Babić na konferenciji za medije.
On je istakao da će utakmicu sigurno propustiti Mijat Gaćinović, koji se povredio na jučerašnjem treningu.
Fudbaler Vojvodine Sergej Milinković-Savić rekao je da se njegova ekipa neće braniti u Subotici i istakao da se očekuje plasman u finale nacionalnog kupa.
-Svesni smo da nas u Subotici čeka iskusan, motivisan protivnik koji će od prvog trenutka krenuti agresivno. Sigurno je da se nećemo braniti, već ćemo igrati kao da je rezultat 0:0. Želimo u finale i mislim da imamo snage da ostvarimo taj cilj – zaključio je Milinković-Savić.
Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Spartaka i Vojvodine igra se sutra od 15 sati na Gradskom stadionu u Subotici.

Povezana vest:  Otkazan prijateljski meč Rumunije i Grčke