Ace Style Black 5

Samsung predstavlja moćan smart telefon – Galaxy ACE Style

Kompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy Ace Style, novi unapređeni smart telefon koji je jednostavan za korišćenje i osmišljen tako da pruži podršku mladim ljudima koji koriste društvene mreže. Model Galaxy ACE Style poseduje zabavan, jedinstven dizajn, poboljšanu kameru i napredne funkcije za superiorni radni učinak.
Galaxy ACE Style ima jedinstven izgled, pojednostavljeno korisničko iskustvo i operativni sistem Google Android 4.4 KitKat što ga čini idealnim uređajem za mladog i ekspresivnog korisnika. Prilagođen za dobar radni učinak, novi Galaxy ACE Style poseduje i procesor sa dva jezgra od 1.2GHz za besprekoran multitasking i brzu aktivaciju aplikacija. Ima displej od 4 inča osetljiv na dodir, 4GB interne memorije i Samsungov intuitivan korisnički interfejs, TouchWiz Essence.
Samsung Galaxy ACE Style poseduje i moćnu kameru od 5 megapiksela, napredni autofokus i VGA za pravljenje izuzetnih fotografija koje se mogu odmah podeliti. Funkcija One Camera Preview pruža lak pristup video snimanju i fotografisanju u ful HD rezoluciji. Galaxy ACE Style ima unapred instaliranu aplikaciju ChatON, tako da korisnici mogu da brzo i lako dele slike, ikonice i razgovaraju sa prijateljima.
Novi uređaj Samsung Galaxy ACE Style biće dostupan širom sveta u krem beloj i tamno sivoj boji od aprila, 2014. godine.

Povezana vest:  Zaboravite na brige oko ekrana uz novi Huawei Cares servis