adidas te vodi u Rio 3 pobednik

adidas vodi u Rio Veljka Fišćana, na Svetsko prvenstvo u fudbalu

Nakon više od mesec dana uzbudljivog fudbalskog takmičenja adidas je izabrao pobednika, trinaestogodišnjeg Veljka Fišćana, koga će ove godine odvesti u Brazil na najveći fudbalski događaj na planeti – Svetsko prvenstvo u fudbalu!
U trci za Brazil učestvovali su najuspešniji takmičari koji su, u periodu od 28. februara do 6. aprila, kupili omiljene adidas patike za fudbal isključivo u Đak radnjama i ostvarili najbolji rezultat u igrici na Đak Facebook stranici. Ovo predtakmičenje ih je plasiralo u veliko finale koje je održano na terenu FK Brodarac gde su, pred brojnom publikom i fudbalerima Partizana, takmičari pokazali šta znaju i koliko su vešti u šutiranju lopte.
Pre zvaničnog početka takmičenja igrači FK Partizan, Andrija Živković i Darko Brašanac su na delu pokazali kako to rade profesionalci na terenu i na taj način takmičarima dali što bolji uvid u to kakvo ih takmičenje očekuje.
Najbolji rezultat ostvario je Veljko Fišćan iz Borče koji je osvojio put u Brazil gde će od 03. do 06. jula uživati u prestonici fudbala i sambe.
Pored VIP karata za utakmice četvrtfinala, adidas je za pobednika i još jednu osobu po njegovom izboru obezbedio avionske karte za Rio, smeštaj tokom četiri dana u prestonici Brazila, poklon dobrodošlice, kao i organizovane sportske i turističke aktivnosti koje će im omogućiti da u potpunosti uživaju tokom boravka u Brazilu.
Za učesnike ovog takmičenja, adidas je takođe obezbedio vredne nagrade. Drugoplasirani Marko Milošević osvojio je adidas patike za fudbal i zvaničnu loptu Svetskog prvenstva, Brazuku, koju su na poklon od adidasa dobili i ostali takmičari.

Povezana vest:  UEFA kaznila PSŽ zbog uvreda na račun navijača Čelsija