Gerardo Martin

Martines: Još uvek nismo preboleli eliminaciju iz LŠ

Trener Barselone Herardo Martino rekao je danas da njegovi fudbaleri još uvek nisu preboleli eliminaciju u četvrtfinalu Lige šampiona od Atletiko Madrida. 
-Nemoguće je da tako brzo zaboravimo poraz. Niko nije u dobrom raspoloženju. Doživeli smo neuspeh u Ligi šampiona, i to će ostati neuspeh iako osvojimo dulu krunu u prvenstvu – rekao je Martino, a prenose britanski mediji. 
Barselona je u četvrtfinalu Lige šampiona eleminisana od Atletiko Madrida, ukupnim rezultatom 2:1 posle dve odigrane utakmice, a sutra od 20.00 časova očekuje ih utakmica protiv Granade u 33. Kolu španske Primere. 
-Čeka nas teška utakmica. Obe ekipe imaju veliki ulog. Fudbaleri Barselone su pokazali da znaju gde igraju i za šta igraju, ali uvek postoji i protivnik. U ovom slučaju i nama i njima su neophodni bodovi – rekao je Martines. 
Trener Katalonaca rekao je da njegovi fudbaleri moraju da pobede u svim preostalim utakmicama u Primeri ukoliko žele da osvoje titulu.
-Znamo šta nas čeka. Moramo da pobedimo u svim utakmicama do kraja šampionata, ako želimo da osvojimo titulu. Naša sudbina zavisi samo od nas – rekao je Martines. 
Barselona je trenutno druga u Primeri sa 78 bodova, što je jedan bod manje od lidera Atletiko Madrida i dva boda više od trećeplasiranog Real Madrida. 

Povezana vest:  Pobede Parme i Palerma