jelensuperliga logo

Bulatović: Staćemo na put nasilju na stadionima

Direktor fudbalske Superlige Srbije Vladimir Bulatović rekao je danas da će ta organizacija u ponedeljak detaljno razmotriti izveštaje o incidentima u Kruševcu i istakao da će učiniti sve da stane na put nasilju na stadionima.
-Ne mogu ništa da komentarišem dok ne vidim detaljne izveštaje iz Kruševca. Sutra ćemo imati sastanak, pa ćemo doneti odluku – rekao je Bulatović.
Jučerašnji duel 23. kola Superliga između Napretka i Novog Pazara, koji su obeležili incidenti navijača, završen je pobedom domaćeg tima od 2:1.
U ovakvim slučajevima raspon kazni ide od novčanih pa do suspenzije stadiona.
-Zauzećemo stav koji će biti rigorozan. Sigurno nećemo tolerisati nasilje, to smo pokazali i kada je u pitanju bio večiti derbi. Ovo ozbiljan prekršaj i ozbiljna situacija, moramo tome da stanemo na put – istakao je Bulatović.
Jučerašnja utakmica je dva puta bila prekinuta. Krajem prvog poluvremena pristalice Novog Pazara lomile su stolice na stadionu Napretka nakon izjednačujućeg gola domaćeg tima, da bi u drugom delu nastavili sa huliganskim ponašanjem.
Neredi na tribinama usledili su kada je poništen gol Pazaraca u 69. minutu, a kulminirali su kada je Božović zatresao mrežu gostiju za pobedu Napretka od 2:1. Gostujući navijači ponovo su lomili stolice i uzvikivali uvredljive parole, pa su nakon intervencije policije izbačeni sa stadiona.

Povezana vest:  Liverpul zainteresovan za Krkića