Angel Di-MariaDi Marija: Možemo da osvojimo Kup

Fudbaler Real Madrida Anhel Di Marija rekao je danas da veruje u pobedu svog tima u finalu Kupa kralja protiv Barselone.
-Finale Kupa je nešto posebno, kao i svako drugo finale. To ne može da se poredi sa utakmicama u šampionatu ili Ligi šampiona. Jesmo izgubili od Barselone u šampionatu, ali to nije nikakvo merilo. Izaćicemo na teren, dati svoj maksimum, i verujem da ćemo pobediti – rekao je Di Marija za zvanični klupski sajt.
Fudbaleri Real Madrida igraće u sredu finalnu utakmicu Kupa kralja protiv Barselone, od koje su poraženi u njihovom poslednjem međusobnom duelu rezultatom 4:3.
-Bilo je mnogo uspona i padova. U šampionatu smo bili loši na staru, pa smo došli na vrh tabele. Mislim da smo sada na dobrom putu. Prošli smo u polufinale Lige šampiona, borimo se za titulu prvaka Španije, igramo finale Kupa – rekao je Di Marija.
Di Marija je rekao da su svi fudbaleri „kraljevskog“ kluba veoma motivisani i da pružaju svoj maksimum igrajući za Real.
-Svi igrači pokazuju da žele da budu tu, bore se da budu u prvom timu. Svi žele da igraju u finalu Kupa, Ligi šampiona… i mislim da je to sjajna stvar za ekipu – rekao je Di Marija.
Real Madrid je trenutno drugi u španskoj Primeri sa 79 bodova I utakmicom više od prvoplasiranog Atletiko Madrida.
Madriđani su se takođe plasirali u polufinale Lige šampiona gde će se sastati sa Bajernom iz Minhena.
Prva utakmica polufinala LŠ između ove dve ekipe igraće se 23. aprila na „Santijago Bernabeu“ u Madridu, dok je revanš na programu šest dana kasnije u Mihhenu.

Povezana vest:  Rumenige: Neizvestan transfer Nojera u Bajern