Eduardo Salvio BenficaSalvio: Benfika je kvalitetan tim, želimo titulu u LE
 
Fudbaler Benfike Eduardo Salvio rekao je danas da njegova ekipa ima jednake šanse da se plasira u finale Lige Evropa kao i Juventus koji im je protivnik u polufinalu.
-Juvenstus je odličan tim i ima jedne od najboljih fudbalera u Evropi, ali i mi imamo mnoge kvalitete. Mislim da će polufinale biti ujednačeno, i da će najsitniji detalji odlučivati – rekao je Salvio za Tutosport, prenose britanski mediji.
Argentinac koji je sa Atletikom iz Madrida već dvaput osvajao titulu šampiona u Ligi Evropa, rekao je da svi u Benfiki žele taj trofej I da će se igrači potruditi da to i ostvare.
-Pružićemo svoj maksimum, jer svi u klubu žele taj trofej. Želimo da obradujemo i naše fantastične navijače, jer su to zaslužili – rekao je Salvio.
Benfika će se u polufinalu Lige Evropa sastati sa Juventusom, a prva utakmica na programu je 24. aprila u Portugalu, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije u Torinu.
Benfika je takođe lider portugalskog šampionata sa 67 bodova, što je četiri više od drugoplasiranog Sportinga, koji ima i utakmicu više.
Povezana vest:  Nikolić želi bolji plasman Rada u predstojećoj sezoni