Najveci fanovi vaterpolo  repezentativaca cekaju u redu za autogrameVaterpolisti obradovali posetioce Ušće Shopping Centra

Filip Filipović, Nikola Rađen, Andrija Prlainović i Slobodan Nikić, samo su neki od igrača vaterpolo reprezentacije Srbije, sa kojima su posetioci UŠĆE Shopping Centra imali priliku da se druže na izložbi pehara „Aleja trofeja“.
U okviru postavke „Aleja trofeja“ svi koji su posetili Ušće tokom vikenda mogli su da vide brojne pehare srpske vaterpolo reprezentacije. Kompletna seniorska vaterpolo reprezentacija je sa okupljenima podelila svoja najdraža sportska iskustva, najavili su takmičenja koja ih očekuju, i govorili o pripremama za predstojeće Evropsko prvenstvo u Budimpešti.
Nakon druženja usledilo je i proglašenje najlepših fotografija pristiglih na konkurs „Fotkaj i osvoji VIP trip“. U okviru ovog konkursa, ljubitelji vaterpolo sporta slali su fotografije zanimljivih situacija sa vaterpolo utakmica, a odluku o pobednicima doneo je stručni žiri u sastavu: Miroslav Antić, fotoreporter, Živko Gocić, kapiten vaterpolo reprezentacije i Dejan Stevović, novinar.
Putovanje za dve osobe u Budimpeštu, na završnicu Evropskog prvenstva, osvojio je Vojislav Petrović iz Beograda, autor fotografije „Mitrović u napadu“. Ručak sa trojicom vaterpolista reprezentacije Srbije u restoranu Vapiano, osvojio je Nebojša Knežević iz Beograda, autor fotografije sa utakmice mlađih kategorija. Paketi muške i ženske zvanične sportske opreme vaterpolo reprezentacije odlaze u ruke Dušana Vučičevića iz Požarevca, autora grupne fotografije, dok je specijalni poklon, sistematski pregled, dobio Dušan Miličić iz Novog Sada za fotografiju sa utakmice između VK Radnički – VK Partizan.
Izložbu „Aleja trofeja“, foto konkurs i druženje sa vaterpolistima organizovali su UŠĆE Shopping Center i Vaterpolo savez Srbije.

Povezana vest:  Vujasinović: Zadovoljan sam žrebom