Luis Suarez Liverpool Cardiff

El mundo: Real Madrid nudi za Suareza 110 miliona evra?

Real Madrid je spreman da za urugvajskog internacionalca i fudbalera Liverpula Luisa Suareza ponudi astronomsku sumu od 110 miliona evra, tvrdi britanski portal „Kotofsajd“, a prenosi „El mundo deportivo“.
Ukoliko bi se eventualni transfer realizovao, prevazišao bi sadašnji rekord za prelazak Gereta Bejla iz Totenhema u madridski klub, koji iznosi 100 miliona evra.
Suarez je u Primeri najbolji strelac sa 29 golova, a britanski portal tvrdi da predsednik „kraljevskog kluba“ Florentino Perez planira da u narednih nekoliko dana istakne ponudu za Urugvajca
Kako navodi „Kotofsajd“, Real Madrid je pre tri nedelje ponudio Liverpulu 85 miliona evra, što je odbijeno, ali je sada ponuda povećana za 25 miliona evra.
Navodi se da istovremeno, Perez pokušava da ubedi Suareza da pređe u Real nudeći mu 327,.000 evra nedeljno, za razliku od 242.000 evra, koliko prima u Liverpulu. Kako navodi „El mundo“, za angažman Suareza Madriđani bi morali da na transfer listu stave Moratu, Koentraa i Verana, a bila bi otvorena mogućnost ponude za Ikera Kasiljasa, Iska, Di Mariju ili Kediru.

Povezana vest:  Partizan izgubio prvu pripremnu utakmicu u Austriji