radosav_petrovic_kriketReprezentativci u novom spotu za Mivelu

 

Sredinom aprila na veoma interesantnim lokacijama u Beogradu, snimljen je novi reklamni spot za mineralnu vodu Mivela koja je kao što verovatno znate zvanična voda Fudbalske reprezentacije Srbije. I naravo ko bi onda mogli da budu akteri reklame nego fudbaleri i ti reprezentativci.

Radosav Petrović, Dejan Lekić i Željko Brkić stali sup red kamere i oprobali se u nekim drugim sportovima ne baš tipičnim za naše podneblje

Povezana vest:  Keržakov vraćen u prvi tim, Denisov još pod kaznom

Trojice mladih reprezentativaca oprobali su se u kriketu, američkom fudbalu i karlingu, a pored tih scena u reklamnom spotu svoje mesto sasvim zasluženo našli su i neki od najboljih fudbalskih poteza sadašnje Fudbalske reprezentacije Srbije.

zeljko_brkic_americki_fudbal_1Kao specijalni gost, u spotu Mivele koji je režirao Ivan Živković pojavljuje se, i dugogodišnji urednik Dečijeg programa RTB-a, Timoti Džon Bajford (Timothy John Byford) , u ulozi sportskog sudije.

Povezana vest:  Suarez: Nejmar će osvojiti Zlatnu loptu

Zbog svoje originalnost i duhovitosti i jednog sasvim novog predstavljanja brenda javnosti, sigurni smo da će nova reklama Mivele osvojiti simpatije publike i potrošača.

Novi spot Mivele počeće da se emituje ovih dana, a mi sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo fudbalsku trojku u drugačijem izdanju!

dejan_lekic_karling