John Terry Chelsea

Teri: Do kraja karijere u Čelsiju

Kapiten Čelsija DŽon Teri rekao je danas da se nada da će sa klubom sa kojim je osvojio sve trofeje u karijeri ipak potpisati novi ugovor.mTeri već neko vreme pregovara sa upravom, a sadašnji ugovor mu ističe na leto.
Kapiten „plavaca“ ima 33 godine i nekoliko puta u prošlosti je isticao da želi do kraja karijere da ostane na Stamford Bridžu.
-Hoću da ostanem ovde dok god mogu aktivno da igram fudbal. Pa, ja sam u ovom klubu od 14 godine, ne znam za drugu ekipu. Trenutno razgovaramo o novom ugovoru. Nismo stigli da ulazimo u detalje, jer smo fokusirani na važne utakmice. Nadam se da će sve biti u redu – rekao je Teri za Gardijan.
On je dodao da je konačna odluka na upravi kluba, a od ranije je poznato da se za Terija ozbiljno interesuje turski Galatasaraj.
Teri je za prvi tim Čelsija debitovao u sezoni 1998/1999. Do sada je sa „plavcima“ osvojio ukupno 14 trofeja – tri Premijer lige, pet FA kupova, dva Liga kupa, dva Superkupa Engleske, Ligu šampiona i Ligu Evrope. Za Čelsi je odigrao 619 mečeva i dao 57 golova, a u dresu Engleske ima 78 nastupa i šest pogodaka.

Povezana vest:  Snajderov agent: U Interu nisu održali reč