nejmar slavlje

Nejmar: Ne smemo odustati od titule

Fudbaler Barselone Nejmar rekao je danas da njegov tim ne sme da odustane od borbe za titulu šampiona Španije. 
-Moramo se boriti do kraja jer nada poslednja umire. Čak i kada postoji jedan odsto šanse da dođemo do titule, mi moramo nastaviti da verujemo – rekao je Nejmar za Mundo Deportivo, prenose britanski mediji. 
Barselona ove sezone još nije osvojila nijedan trofej. Nedavno je poražena u finalu Kupa kralja od Real Madrida, a eliminisao ju je i Atletiko iz Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona. Nejmar je rekao da njegova debitantska sezona u dresu katalonskog kluba nije bila laka, ali je dodao da je i to sastavni deo fudbala. 
-Imao sam svakakve periode… dobre i loše. Kada je teško, podigneš glavu i gledaš napred. Nedavno smo izgubili u finalu Kupa kralja, i priznajem da osećaj nije lep, ali iz svega treba izvući pouku. Kada ste tužni, podignete glavu i nasmejete se – kazao je napadač Barselone. 
Barselona je tri kola pred kraj sezone druga u španskoj Primeri sa 84 boda što je četiri boda manje od prvoplasiranog Atletika iz Madrida, i dva više od Reala iz Madrida koji je treći i ima utakmicu manje u odnosu na dve prvoplasirane ekipe. 

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati četvrtog kola i tabela Serije A