ratomir_dujkovic_fudPobeda „orlića“ u Smederevu

 

Mlada selekcija Srbije, u prijateljskoj utakmici pobedila tim Smedereva (2:1), strelci za tim selektora Dujkovića Ubiparip i Karan

STADION: Smedereva. GLEDALACA: 500. SUDIJA: Goran Milanović (Petrovac).

SMEDEREVO: Kojić, Ilić, Stanojević, Gegić, Miović, Radosavljević, Rakić, Renan, Milosavljević, Stojanović, Bojatović. Igrali su još: Kuljanin, Janković, Nikolić, Ninčić, Pejić, Stojanović, Rogan.

Povezana vest:  Gruzija želi dobar rezultat, Merebašvili se raduje susretu s Tadićem

SRBIJA: Dmitrović, Rodić, Karan, Brković, Lukić, Marković, Žeravica, Stanojević, Lazović, Ubiparip, Živanović. Igrali su još: Kirovski, Planić, Krčmarević, Crnoglavac, Džiknić, Pršo.

Mlada selekcija Srbije pobedila je tim Smedereva, u prijateljskoj utakmici odigranoj na stadionu „oklopnika“ u Smederevu. Strelci za tim selektora Ratomira Dujkovića bili su golgeter Spartak Zlatibor Vode, Vojo Ubiparip u 22. i štoper Vojvodine, Dejan Karan u 55, dok je za gol za domaćina postigao Vojislav Bojatović u 31. minutu.

Povezana vest:  Fifa se brine oko saobraćajne infrastrukture u Brazilu

Selekcija Srbije do 21 godine bila je sastavljena od igrača iz superligaških klubova. Selektor Dujković zadovoljan je viđenim u Smederevu.

– Rezultat nije bio u prvom planu, ali sam zadovoljan pobedom, naravno. Mnogo važniji je ukupan utisak, a on je takav da sam dobio možda i više nego što sam očekivao. Ima dosta igrača koji se ozbiljno nameću, zaslužuju pažnju i igrači iz inostranstva bi trebalo da se zamisle zbog onoga što rade njihove kolege koji igraju u domaćim klubovima – rekao je posle meča selektor Ratomir Dujković.

Povezana vest:  Crvena zvezda: Karadžić se krije iza uspeha omladinaca