Iker CasillasKasiljas ponovo brani u Primeri, vraća se Kedira

Trener fudbalera madridskog Reala Karlo Anćeloti najavio je danas da će kapiten Iker Kasiljas braniti u Primeri prvi put od januara prošle godine.
Kasiljas je od tada igrao samo u Ligi šampiona i Kupu kralja, a Anćeloti želi da iskusni čuvar mreže predstojećim mečevima sa Valjadolidom i Espanjolom ostane u formi za finale Lige šampiona koje Real igra protiv Atletika u Lisabonu 24. maja.
Gol Reala u mečevima Primere do sada je branio Dijego Lopez.
-Razgovarao sam sa obojicom i složili smo se da je ovo najbolje rešenje. Kasiljasu je važno da igra u narednih mesec dana. Potrebno mu je vreme da se spremi za finale LŠ – rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare u Madridu.
Anćeloti je danas, takodje, najavio da će Sami Kedira biti na klupi, prvi put posle operacije kolena u novembru prošle godine.
Nemački fudbaler je pokidao ligamente kolena u prijateljskom meču protiv Italije.
-Biće na klupi protiv Valensije. Moramo biti oprezni. On je dobro, ali mora malo po malo da se vraća – naveo je Anćeloti.
Ekipa Karla Anćelotija trenutno je treća na tabeli Primere sa 82 boda, šest manje od prvoplasiranog Atletika, sa kojim će igrati i finale Lige šampiona, ali od gradskog rivala ima meč manje.
Meč između Reala i Valensije igra se sutra od 21.00.

Povezana vest:  EURO 2012, Prekinut meč Ukrajina - Francuska zbog nevremena