jagodina pressZadovoljni i Kljajić i Dodić

Pomoćni trener OFK Beograda Saša Kljajić rekao je danas da je njegov tim danas pobedio Jagodinu zahvaljujući poboljšanju forme fudbalera u poslednjim kolima.
-Ovo su specifični trenuci za našu ekipu, ne samo ova utakmica nego sve u poslednje vreme. U tim utakmicama smo dizali formu i izlazili kao pobednici, a tako je bilo i danas. Poveli smo sa 2:0 u prvom poluvremenu, a u drugom su igrači bili više u grču, tek pred kraj smo imali neke šanse. Ali, rezultat nam je bio bitniji od lepote igre – rekao je Kljajić.
OFK Beograd je pobedio sa 2:0 i tako se udaljio iz opasne zone. Jagodina je zadržala treće mesto, zato što je Radnički 1923 u gostima pobedio Čukarički.
-Ostvarili smo rezultat. Imamo još tri utakmice do kraja da bismo osigurali opstanak – rekao je Kljajić.
Trener Jagodine Mladen Dodić kazao je da je njegov tim igrao u kombinovanom sastavu zbog kartona i povreda i da bi bio svež za finale kupa protiv Vojvodine u sredu.
-Ovaj sastav je pokazao da može da igra, iako smo primili dva gola u prvom poluvremenu. Možda je ovo utakmica paradoksa jer smo ovde stvorili najviše šansi čitavog proleća. Nismo uspeli čak ni iz penala da postignemo gol – rekao je Dodić.
-Svojim igračima jedino mogu da zamerim na neefikasnosti, jer smo mi do sada igrali na gol više. Čestitam OFK-i na pobedi. Igračima sam rekao da podignu glavu, jer ako budemo uspeli ovoliko šansi da stvorimo u sredu mi ćemo onda pobediti što je za nas utakmica godine – rekao je Dodić.

Povezana vest:  Džek Vilšir zbog povrede odsutan bar do oktobra