vidic-evraEvra: Odlazak Vidića je veliki gubitak za mene

Fudbaler Mančester junajteda Patris Evra izjavio je danas da će odlazak srpskog internacionalca Nemanje Vidića sa Old Traforda predstavljati veliki gubitak.
-Bolno je izgubiti Vidića. Za mene je on jedan od najboljih defanzivnih igrača na svetu. Kada vidite da igrač kao on napušta klub, ne možete a da se ne osetite veoma tužno – rekao je Evra za britanske medije.
Vidić je u Mančester junajted došao 2006. godine iz moskovskog Spartaka, a Evra kaže da se i danas seća njihove prve zajedničke utakmice.
-Kada govorite o Vidiću, to je kao da govorite o meni. U isto vreme smo došli u klub. Sećam se naše prve utakmice, kada smo bili rezervni igrači… bili smo tako loši. Sećam se da smo u svlačionici pričali kako treba da se vratimo u naše stare klubove, i pitali se šta tražimo u Junajtedu – rekao je Francuz.
Srpski fudbaler, koji je ujedno i kapiten Mančester junajteda, večeras će na utakmici protiv Hala poslednji put kao domaći igrač istrčati na teren Old Traforda.
-Prošli smo kroz teške periode Vida i ja… ali smo zajedno osvojili i mnogo trofeja. Veoma sam tužan što ću ga izgubiti – dodao je Evra.
Francuskom internacionalcu na leto ističe ugovor sa Mančester junajtedom, a gde će nastaviti karijeru još nije poznato.
Poslednjih nedelja spekulise se da bi on mogao da se pridruži Vidiću u Interu, s kojim je srpski fudbaler sklopio dvogodišnji ugovor.

Povezana vest:  UEFA FUTSAL EURO 2016, Španija drugi polufinalista Evropskog prvenstva

PHOTO: ANDREW YATES / AFP