luis suarez 1

Suares: Moramo da učimo iz grešaka Liverpula

Reprezentativac Urugvaja Luis Suares rekao je danas da njegovi saigrači treba da uče iz neuspeha koji je doživeo Liverpul u finišu sezone engleske Premijer lige i da ne treba da dozvole sebi da previše gledaju u budućnost. 
-Nama je u Liverpulu nedostajalo koncentracije u finišu sezone, zato smo izgubili titulu. Sada treba u potpunosti da se fokusiramo na Svetsko prvenstvo. Naša grupa je jedna od najtežih, a uspećemo da je prođemo samo ako budemo usresređeni na svaku utakmicu maksimalno. Jedna po jedna – rekao je Suares. 
Suares je podsetio i na trijumf Urugvaja na prvenstvu u Brazilu 1950. godine, kada su u finalu savladali domaćine sa 2:1. 
-Svi se sećaju kada je Urugvaj poslednji put osvojio SP. Bilo je to u Brazilu… Ali, to je davna prošlost. Ne znam da li je to bilo čudo ili ne, ali fudbal je takva igra da nikada ne znas šta će da se desi na kraju – rekao je urugvajski reprezentativac. 
Selekcija Urugvaja nadmetaće se na Mundijalu u Brazilu u Grupi D sa Engleskom, Kostarikom i Italijom. Svetsko prvenstvo će se održati od 12. juna do 13. jula. 

Povezana vest:  Sanderlend i Totenhem podelili bodove