teren aplikacija

Telekom predstavio društvenu mrežu Teren

Kompanija Telekom Srbija predstavila je danas u Staroj Pazovi novu sportsku društvenu mrežu „Teren“. “Teren“ je prva sportska društvena mreža putem koje svi ljubitelji I poznavaoci sporta mogu međusobno da se takmiče, navijaju za omiljeni tim i komentarišu najnovija sportska dešavanja, navodi se u saopštenju Telekoma. 
Takođe, takmičari će na „Terenu“ osvajati poene, prvi će dobijati informacije o rezultatima, a utakmice će moći da prate uživo putem bloga. Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk kazao je u Kući fudbala u Staroj Pazovi da je ta kompanija uvidela da su on-lajn aplikacije i portali jedan od pravaca u kojima se kreće industrija. 
-Najnoviji je vezan za sport i zove se jednostavno a  ‘Teren’. Ljudi u našoj zemlji vole i prate sport i upravo su sportski uspesi bili izvor mnogih radosti cele nacije, i to nas je dodatno motivisalo u želji da realizujemo ovaj vrlo zahtevan projekat, kakav ‘Teren’ sigurno jeste, i samim tim pružimo svima priliku da testiraju svoje znanje, a istovremeno se i zabave – rekao je Ćulibrk. 
Društvenu mrežu „Teren“ promovisali su selektor fudbalske reprezentacije Ljubinko Drulović, kapiteni Partizana i Crvene zvezde Saša Ilić i Nenad Milijaš, kapiten vaterpolista Zvezde Andrija Prlainović, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Bodiroga.
-Drago mi je što će ljubitelji sporta imati priliku da se koristeći ‘Teren’ takmiče u znanju i veštini, ali i prate sportske događaje na jedan novi, moderan i interaktivan način. Naša reprezentacija uskoro polazi na turneju po Americi gde će odigrati nekoliko prijateljskih mečeva i ubeđen sam da će veliki broj navijača mečeve pratiti upravo na Terenu – rekao je Drulović. 
Besplatna sportska društvena mreža „Teren“ razvijena je za dva najzastupljenija operativna sistema u svetu smart telefona – Android I iOS. Može se preuzeti sa Google Play-a i App Store-a. 

Povezana vest:  Nikolić: Vanserijski trud mojih igrača, čestitam im