zvezdan terzicI dalje bez mečeva, Zajednica uplatila tri miliona dinara

Predsednik Zajednice fudbalske Super lige Srbije Zvezdan Terzić rekao je danas da će odluka o odigravanju utakmica poslednja dva kola domaćeg šampionata biti doneta po okončanju vanredne situacije, koja je proglašena zbog velikih poplava u Srbiji.
-Zbog trajanja vanredne situacije ostaje na snazi odluka o odlaganju odigravanja utakmica Super lige Srbije do prestanka vanredne situacije. Direktor lige ima ovlašćenje da termin odigravanja utakmica 29. kola zakaže 48 sati po okončanju vanredne situacije, a 30. kolo biće odigrano tri dana nakon toga – naveo je Terzić u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.
Direktor Super lige Srbije Vladimir Bulatović u petak je saopštio da se odlažu utakmice poslednja dva kola Super lige Srbije zbog vanredne situacije, koja je proglašena zbog velikih poplava.
Izvršni odbor Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije je na današnjoj telefonskoj sednici odlučio da Zajednica kao hitnu pomoć ugroženima uplati tri miliona dinara. O daljoj pomoći biće naknadno odlučeno.
Zajednica fudbalskih klubova apelovala je na sve klubove da u skladu sa svojim mogućnostima sve resusre stave u funkciju pomoći ugroženim građanima i područjima.

Povezana vest:  Del Boske podržava nastup Zidanovog sina za Španiju