aleksandar_stanojevic_trener_partizan_aplauz27. KOLO JELEN SUPER LIGE

Stanojević želi nastavak pobeda

 

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Smedereva, ali da će njegovi fudbaleri i u tom meču ići na pobedu i ostanak na liderskoj poziciji, kako bi zadržali bodovnu prednost u odnosu na konkurenta za titulu Crvenu zvezdu. Fudbaleri Partizana sutra od 17,00 igraju u Smederevu protiv istoimene ekipe, utakmicu 27. kola Super lige Srbije.

Povezana vest:  Totenhem poslao ponudu za Ljorentea

-Ostale su nam još samo četiri utakmice do kraja prvenstva, a prva sledeća je u Smederevu. Očekujem da će biti vrlo teško, jer je to čvrsta i tvrda ekipa, koja prima veoma malo golova – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

-U utakmicu ulazimo sa imeprativom pobede, jer zelimo da u dobrom raspolozenju dočekamo poslednja tri meča protiv Crvene zvezde, OFK Beograda i Mladog radnika – rekao je Stanojević i nastavio:

Povezana vest:  UEFA odbacila Vengerovu žalbu

-Želimo da zadržimo prvo mesto i bodovnu razliku u odnosu na glavnog konkurenta za titulu.

U prvom delu prvenstva Partizan je pobedio Smederevo sa 2:1. Fudbaleri Smedereva još nisu obezbedili opstanak u Super ligi, nalaze se na 10. mestu sa 31 bodom.

Od kako je ekipu preuzeo Stanojević, Partizan je vezao tri pobede, protiv Metalca (3:1), Napretka (1:0) i Rada (2:1), a crno beli će pobedom protiv Smedereva pokušati da naprave dobru uvertiru pred derbi koji je na programu  sledeće nedelje i taj duel će najverovatnije i direktno odlučivati o novom prvaku Srbije, naravno, ukoliko fudbaleri oba kluba – Partizana i Zvezde na naprave neki kiks.

Povezana vest:  Pobeda Atletika za ostanak u gornjem domu Primere