dodic

Dodić:Dokazali smo da smo najbolji posle Zvezde i Partizana

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić ocenio je danas da je njegova ekipa osvajanjem trećeg mesta u Super ligi dokazala da je najbolja u Srbiji posle Crvene zvezde I Partizana. 
-Najbitnije od svega jeste da je naša ekipa uspela da obezbedi treće mesto, da je klub uspeo treću godinu zaredom da se plasira u Evropu… Ovo je zajednički uspeh timskog rada, čestitam svima u klubu, a posebno igračima zato što su dokazali da su najbolji u Srbiji – rekao je Dodić novinarima posle meča s Javorom. 
-Najbolji smo posle Zvezde i Partizana, za koje svi znamo da su institucije srpskog fudbala. Ako njih gledamo kao ekipe koje su dosta ispred svih, onda ostaje da smo, ne računajući njih, mi najbolji u Srbiji – dodao je Dodić. 
Jagodina i Javor odigrali su danas nerešeno 1:1 u 29. kolu Super lige Srbije. Dodić je poželeo Javoru da u poslednjem kolu, koje je na programu u sredu, obezbedi optanak u Super ligi. 
-Ekipi Javora želim da pobedi u poslednjem kolu i da razvojem situacija na drugim utakmicama uspeju, makar i kroz baraž, da ostanu u ovoj ligi. Ivanjica zaslužuje superligaša. Mi ćemo i poslednje kole odigrati najbolje što možemo, ova ekipa je tokom sezone pružila dosta dobrih partija i mislim da smo zasluženo na trećem mestu – rekao je Dodić. 
Trener Javora Slavenko Kuzeljević naveo je da njegova ekipa i dalje ima šanse da izbori opstanak. 
-Čestitam Jagodini na plasmanu u Evropu, mislim da su to svojim igrama i zaslužili i želim da što duže traju kad je Evropa u pitanju – kazao je Kuzeljević. 
-Nama ostaje žal, jer sa ovim bodom nismo ispunili naš osnovni cilj, ali još uvek neke nade postoje, ostaje nam da eventualno razvojem situacije u zadnjem kolu pokušamo da izbegnemo direktno ispadanje – dodao je trener Javora. 
Jagodina u 30. kolu Super lige gostuje Radničkom u Kragujevcu, a Javor, koji je trenutno pretposlednji na tabeli, dočekuje Napredak. 

Povezana vest:  Prosinečki odabrao napadača Barselone