crvena zvezda titula 3

Bajković: Uspeli smo da malo usrećimo narod

Golman Crvene zvezde Boban Bajković izjavio je danas da je presrećan što su crveno-beli uspeli da osvoje titulu prvaka posle šest godina. 
-Dočekao sam i ja ovo. Uspeli smo koliko toliko da usrećimo narod posle tragedije koja nam se dogodila. Sada i da umrem, bio bih najsrećniji na svetu – rekao je Bajković novinarima na stadionu Zvezde. 
Bajković najavio da će na kraju sezone napustiti klub. 
-Da nisam dobio dete… gde da odem, srce i duša će mi biti u Zvezdi. Ima ovde ko da me zameni, tu su Predrag Rajković i Miloš Vesić, verovatno čak i bolje. Sigurno ne po srcu, ali po kvalitetu verovatno – kazao je Bajković. 
Zvezda je osvojila prvu titulu prvaka posle šestogodišnje dominacije Partizana. 
-Neka sad oni imaju malo taj post – dodao je Bajković.
Crveno-beli su danas obezbedili titulu šampiona pošto su na svom stadionu pobedili OFK Beograd sa 4:2 u 29. kolu Super lige Srbije. Zvezda je tako osvojila 26. titulu prvaka države u istoriji kluba. 
-Ovo mi je najsrećniji dan u karijeri. Osvojili smo titulu koju smo dugo čekali i nadam se da se neće zadržati samo na tome. Svašta smo prošli u ovih godinu dana i zbog toga nam ovo još više znači – rekao je Darko Lazović. 
Igrač sredine terena Miloš Ninković naveo je da bi mu ovo bila najgora sezona u karijeri da crveno-beli nisu osvojili titulu. 
-Da nisam osvojio titulu, ovo bi mi bila najgora sezona u karijeri. Uz odlazak na Svetsko prvenstvo, ovo je najlepše, ali ovo (titula sa Zvezdom) svakako ima prednost. Nisam bacio godinu dana – rekao je Ninković novinarima. 
On je kazao i da bi sigurno napustio klub da nije osvojio titulu. 
-Da nisam uzeo titulu sigurno bih otišao odmah, a ovako ću prvo da proslavim, pa ću da sednem s upravom da razgovaram i zajedno ćemo doneti odluku – naveo je Ninković. 
Crvena zvezda u sredu u poslednjem kolu Super lige Srbije gostuje Vojvodini u Novom Sadu. 

Povezana vest:  Borjan: Nećemo stati na ovome