Slavisa Stojanovic press

Stojanović: Trijumf u Novom Sadu za kraj dobre sezone

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da očekuje pobedu protiv Vojvodine u Novom Sadu kako bi crveno-beli na najlepši način završili sezonu. 
-Odlazimo u Novi Sad da završimo sezonu onako kako smo igrali tokom celog proleća. Neće biti lako, Vojvodina je pokazala kvalitet. Imamo dosta problema oko sastavljanja tima, bićemo lišeni nekoliko igrača. Ipak, šansu će dobiti fudbaleri sa manjom minutažom i nadam se da će opravdati poverenje – rekao je trener novog šampiona Srbije na konferenciji za novinare u Beogradu.
On je istakao da će utakmicu propustiti reprezentativci Darko Lazović i Dragan Mrđa, kao i Slovenac Nejc Pečnik. Sa mladom reprezentacijom Srbije su Aleksandar Kovačević i Marko Petković.
-Kasalica je povređen, Pavićević je neizvestan jer je imao obaveze sa Crnom Gorom. Nemamo veliki igrački kadar, biće problema na određenim pozicijama. Iz omladinskog tima smo prebacili Vukašina Jovanovića, Luku Jovića i Miloša Stojanovića – naveo je trener crveno-belih.
Stojanović je izjavio i da će u narednim danima sa čelnicima kluba razgovorati i doneti odluku o svojoj budućnosti na klupi crveno-belih. On je istakao da je dobra atmosfera među igračima bila ključna za osvajanje trofeja i naveo da su fudbaleri izneli najveći teret.
Vezista Zvezde Vukan Savićević istakao je da ekipa ne sme da „poleti“.
-Posle osvojene titule moramo da ostanemo skoncentrisani. Vojvodina ima dobar tim, nadam se da će publika uživati i da će biti dosta golova – poručio je Savićević.
Meč poslednjeg, 30. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra od 17 sati u Novom Sadu. 

Povezana vest:  Žreb parova osmine finala Kupa Srbije 8. oktobra