dodic

Dodić: Pobeda u Kragujevcu za lep kraj sezone

Trener Jagodine Malden Dodić rekao je danas da njegova ekipa želi pobedom u Kragujevcu nad Radničkim da završi uspešnu sezonu.
-Imamo problema sa povredama i kartonima, ali nećemo eksperimentisati i nećemo se igrati sa ugledom kluba. Imamo obavezu da igramo dobro zbog visokog plasmana, kao učesnik evropskog takmičenja – rekao je Dodić na konferenciji za medije.
Jagodina je u prošlom, pretposlednjem kolu Superlige osigurala treće mesto koje sledeće sezone vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.
-Hoćemo da se u Kragujevcu na najlepši način oprostimo od izuzetno uspešne serije i uspešne sezone. Odmor nam je preko potreban, jer nas već 3. jula očekuje prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Ne smemo da u mislima budemo već na odmoru već da sutra u Karagujevcu, koji u poslednje vreme beleži dobre rezultate, odigramo maksimalno – kazao je Dodić.
On je dodao da Radnički ima motiv, pošto mu je potreban još jedan bod za opstanak u ligi. 
Fudbaler Jagodine Vuk Mitošević istakao je da sutrašnji meč za njegov tim ima značaj pošto se radi o komšijskom derbiju.
-Idemo da ostvarimo dobar rezultat, da odigramo pošteno, kao što smo cele ove sezone i da se na dostojan način oprostimo jedni od drugih za kratak period – istakao je Mitošević.
Odgovarajući na pitanje novinara, koga bi voleo za protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Dodić je rekao da se nada nekom slabijem rivalu, možda sa Malte gde je završio igračku karijeru.
Utakmica poslednjeg, 30. kola između Radničkog i Jagodine igra se sutra od 17 sati u Jagodini.

Povezana vest:  Barselona ubedljivo pobedila Betis